Melyik Cruise Lines kínál útvonalakat Madeira felé?

kínál útvonalakat Madeira

A Madeiráról induló sétahajózás számos izgalmas úticélra indul. A Kanári-szigeteken és a World Cruises-tól a karibi és transzatlanti hajózásig ez a gyönyörű kikötő számos útvonalon megtalálható. A legnépszerűbb körutazási társaságok, amelyek Madeira útvonalait kínálják, a Royal Caribbean, a Norwegian és az MSC Cruises.

Akár inkább Funchal város nevezetességeit szeretné felfedezni, akár a helyi bort egy pihentető túrán kóstolná meg, rengeteg élmény közül válogathat madeirai körútján. Hajója meglehetősen közel fog kikötni a város központjához, így könnyen elsétálhat számos tevékenységhez a hajójáról vagy transzferbusszal. Alternatív megoldásként bérelhet autót, és saját kerekeivel fedezheti fel a szigetet.

Madeira körutazás

Egy madeirai utazás nem teljes anélkül, hogy a 3000 kilométeres levandák valamelyikén kell túrázni, vagy nyílt csatornákon keresztül, amelyek hegyeken és buja erdőkön kanyarognak. A vulkáni eredetű sziget egyedülálló tája virágok és növények lenyűgöző tömbjének ad otthont, beleértve a Madeira 149 fajból álló endemikus növényvilágát. A madármegfigyelők imádni fogják, ha túraútvonalakon olyan ritka fajokat fedezhetnek fel, mint a Zino szarvasmarha és a madeirai hosszúujjú erdei galamb.

Melyik Cruise Lines kínál útvonalakat Madeira felé?

Amellett, hogy Funchal utcáin sétál, ellátogathat a Velha zónába is egy kis történelemért. Ez a történelmi negyed jó hely ajándéktárgyak vásárlására és a helyi kultúra ízelítőire. A szombatonként megrendezésre kerülő bolhapiacon is próbára teheti csereügyességeit.

Egy kalandosabb kiránduláshoz menjen fel a felvonóval Monte-ba, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környékre. Meglátogathatja Ribeiro Frio-t is, amely egy állami pisztrángfarm a dombok között, és megtekintheti Faial-t, a szép falut, amelyet a helyi cserjékről neveztek el. Vagy utazhat Machicóba, ahol az első felfedezők 1419-ben partra szálltak, és megnézheti a Nossa Senhora do Monte-t, a sziget egyik legrégebbi templomát.

Madeirai körútjával lehetősége nyílik egy szellős körutazásra is a déli partja mentén. A Cabo Girao és a Pico do Arieiro tengerparti sziklái lenyűgözőek, de a vízről is megcsodálhatja a gyönyörű tájat, amikor egy jachtra száll egy kellemes vitorlázó délutánra.

A legjobb módja annak, hogy pénzt takarítson meg egy 2025-ös Madeirai körutazáson, ha előre lefoglalja az utazást. A korai foglalás számos lehetőséget kínál az útvonalhoz, és jobb esélyeket kínál az ajánlatok megtalálására. A megfelelő madeirai körutazás gyors megtalálásához egyszerűen írja be a kívánt dátumokat keresővarázslónkba, és megmutatjuk Önnek a legjobb körutazási társaságok elérhető ajánlatait. Ezután már nincs más dolgod, mint kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet!

Varázslatos tájaival és meleg vendégszeretetével Madeira továbbra is rabul ejti a világ minden tájáról érkező sétahajózást, emlékezetes és gazdagító élményt kínálva számukra természeti csodái és kulturális kincsei között.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *