IC511 – Korkeajännitemoottorit

Korkeajännitemoottorit

Sähkömoottorit ovat jokaisen teollisuuslaitoksen sydän. Ne varmistavat, että tuotantoprosessi toimii luotettavasti. Mutta laadukas moottori voi tarjota tämän luotettavuuden pitkäksi aikaa vain, kun se on asennettu ja otettu käyttöön oikein. MENZEL pitää varastossa lukuisia upouusia pien-, keskijännite- ja suurjännitesähkömoottoreita toimitusta varten.

Suurjännitemoottorit IC511

Olemme myös asiantuntijoita olemassa olevien sähkömoottoreiden modernisoinnissa ja kunnostuksessa. Näin teollisuuslaitostesi saatavuus voidaan turvata nopeasti ja joustavasti tulevaisuutta varten ilman uuteen moottoriin investoimista.

IC 511 -sarja on kattava valikoimamme 3-vaiheisia oikosulkumoottoreita teollisuussovelluksiin, joiden teho on jopa 13 800 volttia. Nämä moottorit on erityisesti kehitetty vastaamaan asiakkaiden monipuolisiin vaatimuksiin säilyttäen samalla erinomaisen suorituskyvyn ja korkeimman laadun. Niiden vankka rakenne auttaa myös toimimaan luotettavasti säädettävän jännite- ja taajuuskäytöissä.

IC511 – Korkeajännitemoottorit

IC 511 -sarjan suurjännitemoottorit on suunniteltu täyttämään asiaankuuluvat räjähdysvaarallisten ympäristöjen räjähdyssuojastandardit. Sovelluksesta riippuen nämä moottorit voidaan toimittaa erilaisilla suojatoimenpiteillä Ex d (räjähdyssuojattu), Ex ec (sähkölaitteet) tai Ex tc (teollisuusasennukset) mukaisesti. Moottoreiden sähköinen suunnittelu ja mekaaninen rakenne perustuvat asiaankuuluvaan standardiin.

Erikoisteollisuussovelluksiin tarjoamme erilaisia asennusvaihtoehtoja suurjännitemoottoreillemme ja voimme myös säätää rakenteen muodon ja suojausluokan tarpeidesi mukaan. Lisäksi voimme mukauttaa moottorin jäähdytysmenetelmän tarpeisiisi. Näin voit käyttää moottoriasi tuotantollesi sopivissa olosuhteissa.

Asennustyypistä riippumatta tarjoamme laajan valikoiman moottoreita erilaisilla suojausluokilla ja jäähdytysmenetelmillä – ripajäähdytteisestä sähkömoottorista IC411 putkijäähdytteiseen sähkömoottoriin IC511 ja ilma-ilmajäähdytyssähkömoottoriin IC611 tai IC666.

Vesijäähdytteisissä moottoreissa tuuletin on asetettu sisäiseen piiriin kylmän ilman pakottamiseksi staattorin ja roottorin läpi. Tämä tekee tästä jäähdytysmenetelmästä ihanteellisen vakionopeussovelluksiin, koska moottori pystyy säilyttämään optimaalisen hyötysuhteensa.

IC511-F liekinkestävässä moottorissa sisäänrakennettu jäähdytysjärjestelmä yhdistää tunnetut ripa- ja putkijäähdytyselementit. Tämä mahdollistaa moottorin maksimaalisen turvallisuuden erittäin räjähdysalttiissa ympäristössä ja varmistaa samalla optimaalisen tärinäkäyttäytymisen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *